Wie ben ik?

Mijn naam is Maaike Zilverberg en ik heb achttien jaar mijn kennis in de horeca opgedaan. Van eetcafe tot chique hotel naar catering.
Ik wilde mijn kennis meer uitbreiden op het biervlak en ben daar een aantal jaar geleden vol in gedoken. Dit heeft geresulteerd in een diploma Internationaal Biersommelier die ik begin 2017 heb mogen ontvangen in het prachtige Oostenrijk. 

Een aantal jaar heb ik als vertegenwoordiger mogen werken voor de Texelse Bierbrouwerij en De Gulpener Bierbrouwerij. Prachtige bedrijven met allebei hun eigenheid en bijzondere bieren met een verhaal, die ik nog steeds met liefde deel. 

Er is zoveel moois in bierland en zoveel te leren, dat zal nooit ophouden. Toch vind ik dat een ieder die met dit product werkt of simpelweg nieuwsgierig is de kans moet krijgen om op een makkelijke manier aan voldoende kennis te komen. En daarom heb ik ervoor gekozen om mijn kennis en ervaring te delen.